Over ons

 

Furtex is een dynamisch bedrijf dat zich in korte tijd ontwikkeld heeft tot een van de grootste groothandels van België. Als groothandel hebben wij een ruim assortiment aan vloeren. Samen met onze klanten gaan we opzoek naar de mooiste vloeren in zowel Laminaat, Vinyl als Tapijt. De wensen van onze klanten zetten we op de eerste plaats.

Furtex biedt een ruime keuze aan van alle gerenommeerde merken. We kunnen hier niet het complete aanbod van Furtex bespreken, maar laat u zich o.a. eens inspireren door de collecties:Beaulieu ,Tarkett, Orotex, Feeld en Condor Carpets. Alle soorten vloeren hebben we voor u op voorraad.

Het inspireren, visualiseren en realiseren van uw woonwensen is ons vak! Furtex heeft voor elk interieur, of dat nu modern of juist klassiek georiënteerd is, een prachtig gevarieerd aanbod. Daarnaast hebben en bieden wij natuurlijk ook de uitgebreide kennis en informatie over onze vloeren.

Wilt u wel een kwaliteit product maar geen topprijs betalen? Wij leveren voor zowel particulieren als bedrijven de beste kwaliteit en service tegen scherpe prijzen, dit kunnen we o.a. realiseren door grote hoeveelheden en partijen in te kopen.

Uw ideale vloer zit er zeker bij en wij helpen u graag te ontdekken welke dat is. Neem even de tijd en laat u inspireren door de vele mogelijkheden bij ons